Om företaget

TM Fordonsvård

TM Fordonsvård är det lilla familjeföretaget med stora ambitioner om att vara det självklara valet inom fordonsvård för såväl stora som små fordon. Vi har livslång erfarenhet inom fordonsvård tillsammans med diverse utbildningar i bagaget. Likväl som värdesättningen av att kunna möta både stora och små fordon i vår anläggning så värdesätter vi även små som stora kunder lika mycket, vi gör inte skillnad på den enskilda privatkunden eller den stora företagskunden. Vi vill att varje kund är en rekommendation till en ny kund, detta åstadkommer vi genom vår höga service, vårt varma tillmötesgående och höga kvalitet på utförda arbeten.

I tider som nu med stora klimatpåverkande faktorer så är vi djupt engagerade i dessa frågor och har därför en hög miljömedvetenhet.

Vi håller ständigt ögonen öppna på kemikaliemarknaden, och använder oss bara utav produkter som har den lägsta miljöpåverkan utan att kvalitet blir lidande. Självklart är därför samtliga produkter svanenmärkta. Vi använder godkänd och modern teknologi inom oljeavskiljning där vi ständigt övervakar eventuella skadliga ämnen. 

Tobias Rask TM Fordonsvård AB - Det har visat sig att hårt arbete lönar sig!

EGEN KEM FÖR FORDONSVÅRD

Vi erbjuder vår svensktillverkade kem för alla typer av fordonsvård. Vi har fått äran att vara med att ta fram denna produkt ihop med egna kemister och eget labb. Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller göra din beställning!