Köpvillkor

Priser och betalning

Alla produkter visas med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt och Returer

Tm Fordonsvård & Tvätthall AB följer distanshandelslagen avseende bland annat konsumentens ångerrätt.

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. När du hör av dig till oss via mail (info@tmfordoncon.se) så måste det tydligt framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Du har inte ångerrätt om:

Om varan har tydliga tecken på att du har använt den, att du själv skadat varan eller liknande.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda eller öppna varan. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service

Om produkten är trasig när du mottagit den, så måste du informera oss direkt så att vi kan byta ut din vara.

Tm Fodronsvård & Tvätthall AB återbetalar konsumenten senast inom 14 vardagar i det fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet.

Efter lagd beställning skickas det normalt sett inom några timmar ut ett automatgenererat e-mail. Detta e-mail är en kopia på den data som skickats till oss. Vi ber dig kontrollera beställningen och dina adressuppgifter. Alla leveranser sker med vald speditör, enligt de leveranssätt vilka presenteras innan slutförande av beställning. Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till butiken vid beställningstillfället är korrekt.

Tryckfel

Vi reserverar oss för att det kan bli tryckfel och felprissättningar på hemsidan och förbehåller oss rätten att avslå ordrar.

Leverens

Leveranstid:

Varan levereras normalt inom 1-3 arbetsdagar. 

Fri frakt vid köp över 1100 kr. Annars 79 kr i frakt.

Vid eventuella förseningar har du som konsument rätt att häva köpet.

Kostnadstillägg för farligt gods kan tillkomma.

Betalningsätt och villkor

På vår hemsida använder vi oss utav Klarnas betallösningar och du kan betala med: kort, faktura, direktbetalning och delbetalning. När du betalar via Klarna handlar du tryggt och enkelt. Fakturan aktiveras när varorna är skickade. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen och du kan komma att användas för marknadsföring och erbjudanden av tjänster. Om betalningen uteblir kommer en påminnelseavgit. Se klarna.se. Ladda ner dina fakturor från Klarna.se. När du väljer faktura kommer fakturan att skickas via email.

Privat Policy/Personuppgifter

Informationen du lämnar om dig själv används endast internt. Inga uppgifter om dig kommer föras vidare till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas. Kontakta oss isåfall via mail